Receptbeskrivning
Havre & kokoskaka med chokladganache
Ingredienser
för
Have & kokosbotten
200 g smör 2 dl socker
0.5 dl vispgrädde
0.5 dl sirap
0.5 dl vetemjöl glutenfritt
5 dl havregryn
3 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
Chokladganache
200 g mjölkchoklad 1 dl vispgrädde
1 msk smör
flingsalt
Beskrivning
Havre & kokosbotten
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Koka ihop smör, socker, sirap och grädde.
3. Tillsätt resten av ingredienserna.
4. Bred ut i springform på bakplåtspapper.
5. Baka i mitten av ugnen i ca 15 min. LÃ¥t svalna.
Chokladganache
1. Koka upp grädden
2. Hacka chokladen och vänd ner i grädden. Rör om tills den smält.
3. Tillsätt smöret.
4. Häll blandningen över kakan. Toppa med flingsalt.
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Koka ihop smör, socker, sirap och grädde.
3. Tillsätt resten av ingredienserna.
4. Bred ut i springform på bakplåtspapper.
5. Baka i mitten av ugnen i ca 15 min. LÃ¥t svalna.
Chokladganache
1. Koka upp grädden
2. Hacka chokladen och vänd ner i grädden. Rör om tills den smält.
3. Tillsätt smöret.
4. Häll blandningen över kakan. Toppa med flingsalt.
Visningar: 137
Inlagt 2023-04-23 07:58:18






40 min.jpg)