Receptbeskrivning

Havre & kokoskaka med chokladganache

Ingredienser för
Have & kokosbotten
200 g smör
2 dl socker
0.5 dl vispgrädde
0.5 dl sirap
0.5 dl vetemjöl glutenfritt
5 dl havregryn
3 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
Chokladganache
200 g mjölkchoklad
1 dl vispgrädde
1 msk smör
flingsalt


  40 min
 SvÃ¥righet: Medel
Barnfavorit!
Beskrivning
Havre & kokosbotten
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Koka ihop smör, socker, sirap och grädde.
3. Tillsätt resten av ingredienserna.
4. Bred ut i springform på bakplåtspapper.
5. Baka i mitten av ugnen i ca 15 min. LÃ¥t svalna.

Chokladganache
1. Koka upp grädden
2. Hacka chokladen och vänd ner i grädden. Rör om tills den smält.
3. Tillsätt smöret.
4. Häll blandningen över kakan. Toppa med flingsalt.

Visningar: 137
Inlagt 2023-04-23 07:58:18