Receptbeskrivning
Universalsallad
Ingredienser
för
1 st spetskål huvud
1 dl majonnäs
2 msk japansk soja
1 msk sesamolja
2 tsk risvinsvinäger
strösocker nypa
1 dl sesamfrön rostade
1 dl majonnäs
2 msk japansk soja
1 msk sesamolja
2 tsk risvinsvinäger
strösocker nypa
1 dl sesamfrön rostade
Beskrivning
1.Strimla kålen så tunt du kan. Om du vill ha superkrispig sallad - lägg i iskallt vatten i minst 15-20 minuter. Låt sedan droppa av väl i durkslag. Eller använd den strimlade kålen direkt.
2. Blanda ihop övriga ingredienser till kålsalladen till en dressing.
3. Lägg kålen på ett fat och ringla dressingen över. NJUT med vad som helst!
2. Blanda ihop övriga ingredienser till kålsalladen till en dressing.
3. Lägg kålen på ett fat och ringla dressingen över. NJUT med vad som helst!
Visningar: 186
Inlagt 2023-05-30 09:27:53

