Receptbeskrivning
Low carb. frukost: matmuffins
Ingredienser
för
2 st salladslökar, finhackade
150 g salami eller bacon
12 st ägg
2 msk grön pesto eller röd pesto (valfritt)
175 g ost (riven)
salt
peppar
150 g salami eller bacon
12 st ägg
2 msk grön pesto eller röd pesto (valfritt)
175 g ost (riven)
salt
peppar
Beskrivning
■Sätt ugnen på 175 grader.
■Fördela salladslöken och salamin i muffinsformar.
■Vispa ihop ägg, pesto och ost. Krydda och häll i formarna (två muffins per portion)
■Grädda i 15-20 minuter beroende på storlek.
Kan ätas värma eller kalla.
■Fördela salladslöken och salamin i muffinsformar.
■Vispa ihop ägg, pesto och ost. Krydda och häll i formarna (två muffins per portion)
■Grädda i 15-20 minuter beroende på storlek.
Kan ätas värma eller kalla.
Visningar: 73
Inlagt 2023-08-20 13:46:44






30 min