Receptbeskrivning
Spenat- och baconpanna
Ingredienser
för
8 st ägg
100 g smör
200 g spenat
2 msk gräslök hackad
salt och peppar, efter smak
300 g bacon, tärnad
100 g smör
200 g spenat
2 msk gräslök hackad
salt och peppar, efter smak
300 g bacon, tärnad
Beskrivning
*Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker portionsform med smör.
*Stek bacon och spenat i resten av smöret.
*Vispa äggen. Rör ner spenaten och baconet, inklusive stekfett.
*Tillsätt eventuellt lite finhackad gräslök. Krydda med salt och peppar efter smak.
*Häll äggstanningen i formen och tillaga i ugnen i cirka 20 minuter eller tills rätten fått fin färg.
*Låt svalna 3–5 minuter och servera.
*Stek bacon och spenat i resten av smöret.
*Vispa äggen. Rör ner spenaten och baconet, inklusive stekfett.
*Tillsätt eventuellt lite finhackad gräslök. Krydda med salt och peppar efter smak.
*Häll äggstanningen i formen och tillaga i ugnen i cirka 20 minuter eller tills rätten fått fin färg.
*Låt svalna 3–5 minuter och servera.
Visningar: 132
Inlagt 2023-10-15 13:25:17






25 min.jpg)