Receptbeskrivning
Cheesecake med tonfisk i glas
Ingredienser
för
Beskrivning
Cheesscake med tonfisk i glas 4port
4 skivor kavring
1msk smör
2tsk brödkrydda
1st rödlök
2msk gräslök, finskuren
0,5st citron, skalet
0,5-1dl kvarg 10 %
0,5-1dl crème fraîche
dill, till garnering
Skär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand.
Smält smöret i en stekpanna och lägg i brödsmulorna och brödkryddorna.
Bryn brödet knaprigt och låt det sedan rinna av på lite hushållspapper.
Skala rödlöken och skär den i tunna skivor, gärna med mandolin.
Blanda tonfisk, gräslök, citronskal, kesella och crème fraiche i en skål.
Varva tonfiskröra, brödsmulor, och dill i fyra glas.
Avsluta med rödlök och massor av plockad dill på toppen.
4 skivor kavring
1msk smör
2tsk brödkrydda
1st rödlök
2msk gräslök, finskuren
0,5st citron, skalet
0,5-1dl kvarg 10 %
0,5-1dl crème fraîche
dill, till garnering
Skär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand.
Smält smöret i en stekpanna och lägg i brödsmulorna och brödkryddorna.
Bryn brödet knaprigt och låt det sedan rinna av på lite hushållspapper.
Skala rödlöken och skär den i tunna skivor, gärna med mandolin.
Blanda tonfisk, gräslök, citronskal, kesella och crème fraiche i en skål.
Varva tonfiskröra, brödsmulor, och dill i fyra glas.
Avsluta med rödlök och massor av plockad dill på toppen.
Visningar:
Inlagt 2024-03-20 16:50:23