Receptbeskrivning
Krämig tryffelpasta
Ingredienser
för
Beskrivning
75Â g Parmesanost
1 msk Smör
1 st Schalottenlök
4 dl Vispgrädde
1,5Â tsk Tryffelolja
70Â g Spenat Blad
400Â g Fettuccini
1 klyfta Vitlök
2Â krm Svartpeppar
0,5Â tsk Salt
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken utan att den tar färg.
Tillsätt grädde, salt och peppar och låt såsen småsjuda ca 5 min så att grädden kokar ner och får en krämig konsistens. Tillsätt tryffelolja och blanda runt.
Koka den färska pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt färsk riven parmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt, peppa
1 msk Smör
1 st Schalottenlök
4 dl Vispgrädde
1,5Â tsk Tryffelolja
70Â g Spenat Blad
400Â g Fettuccini
1 klyfta Vitlök
2Â krm Svartpeppar
0,5Â tsk Salt
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken utan att den tar färg.
Tillsätt grädde, salt och peppar och låt såsen småsjuda ca 5 min så att grädden kokar ner och får en krämig konsistens. Tillsätt tryffelolja och blanda runt.
Koka den färska pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt färsk riven parmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt, peppa
Visningar:
Inlagt 2024-12-08 22:39:11






10 min