Receptbeskrivning

Krämig tryffelpasta

Ingredienser för


  10 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
75 g Parmesanost
1 msk Smör
1 st Schalottenlök
4 dl Vispgrädde
1,5 tsk Tryffelolja
70 g Spenat Blad
400 g Fettuccini
1 klyfta Vitlök
2 krm Svartpeppar
0,5 tsk Salt

Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken utan att den tar färg.

Tillsätt grädde, salt och peppar och låt såsen småsjuda ca 5 min så att grädden kokar ner och får en krämig konsistens. Tillsätt tryffelolja och blanda runt.

Koka den färska pastan enligt anvisningar på förpackningen.

Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt färsk riven parmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt, peppa

Visningar:
Inlagt 2024-12-08 22:39:11