Receptbeskrivning
LCHF Snickerskladdkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
LCHF-snickerkladdkaka
2st. ägg
1dl SukrinMelis
100g. smör
100g. steviasötad choklad
1tsk .ekologiskt vaniljpulver
0,5dl kokosmjöl
1dl jordnötter (saltade)
Vispa samman ägg och SukrinMelis. Smält smöret och tillsätt det sedan till smeten. Blanda i vaniljpulvret och kokosmjölet och rör om till en jämn smet. Smält chokladen i vattenbad eller i micro. Tillsätt sedan chokladen till smeten.
Smöra en pajform (20-25 cm i diameter). Häll ner smeten i formen och stör över jordnötterna. Grädda mitt i ugnen på 185 grader i ca 10 minuter. Låt sedan kladdkakan svalna i kyl eller frys i minst 1 timme innan servering.
2st. ägg
1dl SukrinMelis
100g. smör
100g. steviasötad choklad
1tsk .ekologiskt vaniljpulver
0,5dl kokosmjöl
1dl jordnötter (saltade)
Vispa samman ägg och SukrinMelis. Smält smöret och tillsätt det sedan till smeten. Blanda i vaniljpulvret och kokosmjölet och rör om till en jämn smet. Smält chokladen i vattenbad eller i micro. Tillsätt sedan chokladen till smeten.
Smöra en pajform (20-25 cm i diameter). Häll ner smeten i formen och stör över jordnötterna. Grädda mitt i ugnen på 185 grader i ca 10 minuter. Låt sedan kladdkakan svalna i kyl eller frys i minst 1 timme innan servering.
Visningar:
Inlagt 2024-12-21 14:02:26