Receptbeskrivning
Kycklingwok med vitkål, rödlök och paprika 🌟⭐️
Ingredienser
för
Beskrivning
Kycklingwok med vitkål, paprika och lök
300g strimlad kycklingbröstfiléer eller -lårfilé
100g vitkål
1st röd spetspaprika
1st rödlök
1msk rapsolja
Marinad
1 1/2 msk japansk soja
1msk chilisås
1/2msk sötströ
1tsk sesamolja
1krm svartpeppar
Servering
limeklyftor
1msk rostade sesamfrön
färsk koriander
Blanda ihop marinaden och blanda den sedan med kycklingen. Låt stå i rumstemperatur cirka 15 min.
Strimla kålen, paprikan och rödlöken. Stek i oljan i en stor stekpanna tills de mjuknat.
Tillsätt kycklingen med marinaden och stek under omrörning tills kycklingen är klar, cirka 7 minuter, smaka av med lime om det behövs.
Garnera med sesamfrön och koriander.
300g strimlad kycklingbröstfiléer eller -lårfilé
100g vitkål
1st röd spetspaprika
1st rödlök
1msk rapsolja
Marinad
1 1/2 msk japansk soja
1msk chilisås
1/2msk sötströ
1tsk sesamolja
1krm svartpeppar
Servering
limeklyftor
1msk rostade sesamfrön
färsk koriander
Blanda ihop marinaden och blanda den sedan med kycklingen. Låt stå i rumstemperatur cirka 15 min.
Strimla kålen, paprikan och rödlöken. Stek i oljan i en stor stekpanna tills de mjuknat.
Tillsätt kycklingen med marinaden och stek under omrörning tills kycklingen är klar, cirka 7 minuter, smaka av med lime om det behövs.
Garnera med sesamfrön och koriander.
Visningar:
Inlagt 2025-08-24 04:48:46






30 min