Receptbeskrivning
Ingredienser
för
2 dl kokta gröna linser
2 dl kokta röda linser
4 st stjälkar selleri
0.5 st röd chilifrukt
2 st vitlöksklyftor
1 msk garam masala
1 msk olja
400 g (1 burk) krossade tomater
3 dl vatten
1 st lime
0.5 kruka färsk mynta
salt
2 dl kokta röda linser
4 st stjälkar selleri
0.5 st röd chilifrukt
2 st vitlöksklyftor
1 msk garam masala
1 msk olja
400 g (1 burk) krossade tomater
3 dl vatten
1 st lime
0.5 kruka färsk mynta
salt
Beskrivning
1. Finhacka selleri, chilifrukt och vitlök.
2. Fräs dem och garam masalan i oljan i en gryta på medelvärme.
3. Tillsätt krossade tomater, vatten och linser och pressa i saften från
limen. Låt puttra under lock i 10–12 minuter.
4. Blanda ner den hackade myntan i grytan och smaka av med salt.
2. Fräs dem och garam masalan i oljan i en gryta på medelvärme.
3. Tillsätt krossade tomater, vatten och linser och pressa i saften från
limen. Låt puttra under lock i 10–12 minuter.
4. Blanda ner den hackade myntan i grytan och smaka av med salt.
Visningar: 569
Inlagt 2012-05-04 05:58:55

