Receptbeskrivning
			
			
			
			Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							250  laxfilé 
250 fiskfilé
500 potatisar
1 purjolök
1 morot
1 lök
150 g champinjoner
1 körsbärstomater
1 dill
2 dl vispgrädde
2 vin
1 citron
salt och peppar
						
					250 fiskfilé
500 potatisar
1 purjolök
1 morot
1 lök
150 g champinjoner
1 körsbärstomater
1 dill
2 dl vispgrädde
2 vin
1 citron
salt och peppar
Beskrivning
					Skrubba och skär potatisen i hälften. Ansa och skär purjolöken i strimlor.
Skala, halvera och skär morot och lök i tunna skivor. Skär svampen i mindre bitar.
Skär fisken i 3–4 cm stora bitar.
Riv av rejäla ark med aluminiumfolie, ett ark per portion. Fördela potatis, purjolök, morot, gul lök, svamp, tomat och dill på arken. Krydda varje ark med salt och peppar.
Vik ihop foliepaketen något. Häll i grädde och vin innan de försluts. Lägg på grillen i ca 10 minuter.
Öppna paketen och lägg i fisken. Krydda med salt i varje paket. Förslut paketen igen och fortsätt grilla ytterligare ca 10 minuter.
För alla
Fri från gluten- och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning.
Visningar: 728
Inlagt 2012-05-05 16:55:44
				 
					 
			
 




 30 min
  30 min.jpg)