Receptbeskrivning

Rosepepparbiffar

Ingredienser för


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1.
Skala löken och riv den fint ner i färsen i en bunke. Arbeta i vatten, salt och malen vitpeppar och blanda till en smidig färs.


2.
Sätt ugnen på 200°. Skölj händerna i kallt vatten och forma 12 små biffar. Låt en matsked smör bli brunt i en panna på medelvärme och stek biffarna hastigt en minut på varje sida.


3.
Lägg biffarna i en ugnssäker form. Ställ in formen i ugnen och låt den stå i 15 minuter


4.
Blanda samman crème fraiche med buljongen i en kastrull. Hetta upp försiktigt och koka upp. Krydda såsen med salt, rosépeppar och vitpeppar. Slå såsen över biffarna och dekorera med hela rosépepparkorn.

Visningar: 294
Inlagt 2012-05-12 21:35:56