Receptbeskrivning
Strimlad lövbiff i senapssås och parmesan med parmesan
Ingredienser
för
Beskrivning
1.
Skala och hacka löken fint. Fräs den sakta guldgul i smöret. Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Häll på vinet och buljongen och låt sjuda i 5 minuter.
2.
Skala vitlöksklyftorna. Klicka i senapen och häll på grädden. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
3.
Skär lövbiffen i strimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.
Skala och hacka löken fint. Fräs den sakta guldgul i smöret. Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Häll på vinet och buljongen och låt sjuda i 5 minuter.
2.
Skala vitlöksklyftorna. Klicka i senapen och häll på grädden. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
3.
Skär lövbiffen i strimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.
Visningar: 525
Inlagt 2012-05-12 19:35:48