Receptbeskrivning
Svensk kalops
Ingredienser
för
Beskrivning
1.
Skär köttet i lagom stora bitar och bryn det runtom. Lägg i gryta, strö över mjöl och vänd runt. Tillsätt kryddor och grönsaker, smula ner buljongen och slå på hälften av vattnet.
2.
Koka sakta under lock cirka 1-1 1/2 timma. Späd med mera vatten under tiden och smaka av med kryddor. Servera med pressad potatis och inlagda rödbetor.
Skär köttet i lagom stora bitar och bryn det runtom. Lägg i gryta, strö över mjöl och vänd runt. Tillsätt kryddor och grönsaker, smula ner buljongen och slå på hälften av vattnet.
2.
Koka sakta under lock cirka 1-1 1/2 timma. Späd med mera vatten under tiden och smaka av med kryddor. Servera med pressad potatis och inlagda rödbetor.
Visningar: 590
Inlagt 2012-05-12 19:35:04

