Receptbeskrivning
Skaldjurspanna
Birgitta Lindh via Ica.se
Ingredienser
för
8 ägg
1 dl vatten
0.5 gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
1 msk margarin
1 smältost
1 kräftstjärtar
citronpeppar
ruccolasallad
bröd
sallad
1 dl vatten
0.5 gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
1 msk margarin
1 smältost
1 kräftstjärtar
citronpeppar
ruccolasallad
bröd
sallad
Beskrivning
Vispa samman ägg med vatten, hackad gräslök, salt och peppar.
Smält margarin i en stor stekpanna. Häll i smeten och grädda en fransk omelett. Lyft med gaffel så att all smet rinner ner.
När ytan fortfarande är krämig spritsa smältosten över omeletten.
Låt vätskan rinna av kräftstjärtarna. Fördela kräftstjärtarna över osten.
Krydda med citronpeppar och strössla ruccolasallad över.
Servera direkt ur pannan med bröd och en blandad sallad.
Smält margarin i en stor stekpanna. Häll i smeten och grädda en fransk omelett. Lyft med gaffel så att all smet rinner ner.
När ytan fortfarande är krämig spritsa smältosten över omeletten.
Låt vätskan rinna av kräftstjärtarna. Fördela kräftstjärtarna över osten.
Krydda med citronpeppar och strössla ruccolasallad över.
Servera direkt ur pannan med bröd och en blandad sallad.
Visningar: 557
Inlagt 2012-05-09 19:38:00