Receptbeskrivning

Pastafavoriten

Ingredienser för
150 g fettuccini, eller tagliatelle
200 g körsbärstomater
1 msk olivolja
1 st vitlök, klyfta, pressad
0.5 tsk salt
0.5 msk salvia, hackad
50 g rucola
1 tsk citron, rivet skal
20 g parmesanost, riven (3 msk)


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skölj och halvera tomaterna. Hetta upp oljan i en traktörpanna. Tillsätt pressad vitlök, tomater och salvia. Värm 30 sek, vänd i rucola och citronskal.
3. Häll av pastavattnet och blanda pastan med tomatröraoch parmesanost. Servera.

Ca 415 kcal per portion, varav 14 g fett.

Visningar: 500
Inlagt 2012-05-10 10:42:52