Receptbeskrivning
Lättbakat succébröd
Ingredienser
för
1 l filmjölk
2 dl mörk sirap
6.5 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
2 dl rågkross
2 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl strödadlar, (persgårdens)
2 tsk salt
2 tsk bikarbonat
2 dl mörk sirap
6.5 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
2 dl rågkross
2 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl strödadlar, (persgårdens)
2 tsk salt
2 tsk bikarbonat
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175°.2. Blanda ihop alla ingredienser till en lös smet.3. Smörj eller klä två avlånga 1 1/2 liters-formar med bakplåtspapper.Häll ner den rinnande smeten i formarna.4. Grädda dem på nedersta falsen i ugnen ca 1 1/2 timme.5. Låt brödet svalna helt innan du tar ur dem ur formarna. Låt vila till nästa dag.
Visningar: 1830
Inlagt 2012-05-10 10:42:33

