Receptbeskrivning
Ingredienser för
Pajdeg
2 dl mjöl
75 g smör
3 dl kvarg
Fyllning
500 g färs
1 st krossade tomater
1 frp tacokrydda
1 st gul lök
1 st röd paprika
riven ost
salt och peppar


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Pajskal:
Skär smöret i bitar och hacka ihop med mjölet. Tillsätt kesella och arbeta ihop en deg. Tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diameter (för 10 port). Nagga med gaffel och låt vila kallt i 30 minuter.

Sätt ugnen på 200°C. Förgrädda pajskalet i 10 minuter.

Fyllning:
Hacka den gula löken och paprikan. Fräs löken i pannan tills den är lätt genomskinlig. Lägg i färsen och låt det fräsa tillsammans 3 minuter. Tillsät krossade tomater och tacokrydda. Rör samman och lägg i parikan. Smaka av med salt och peppar.

Häll fyllningen i skalet och strö över riven oss. Grädda i ca 20 min.

Visningar: 105
Inlagt 2012-05-10 20:16:37