Receptbeskrivning
Lax under koriandertäcke och räka
Ingredienser
för
Beskrivning
1.
Lägg laxfilébitarna på ett smort ugnsfast fat.
2.
Lägg räkorna ovanpå.
3.
Pinjenöts- och koriandertäcke Stöt pinjenötter och koriander i en mortel.
4.
Blanda med margarin, citron, salt och peppar till en bredbar röra.
5.
Lägg en klick av röran ovanpå räkorna.
6.
Stek fisken i 150 grader i 15–20 minuter.
7.
Gräddfilssås Blanda gräddfil, citron, salt och peppar till en sås.
8.
Servera laxen med gräddfilssåsen och kokt potatis eller ris och sallad.
Lägg laxfilébitarna på ett smort ugnsfast fat.
2.
Lägg räkorna ovanpå.
3.
Pinjenöts- och koriandertäcke Stöt pinjenötter och koriander i en mortel.
4.
Blanda med margarin, citron, salt och peppar till en bredbar röra.
5.
Lägg en klick av röran ovanpå räkorna.
6.
Stek fisken i 150 grader i 15–20 minuter.
7.
Gräddfilssås Blanda gräddfil, citron, salt och peppar till en sås.
8.
Servera laxen med gräddfilssåsen och kokt potatis eller ris och sallad.
Visningar: 555
Inlagt 2012-05-10 19:40:06

