Receptbeskrivning
Indisk grönsaksgryta
Ingredienser
för
400 g potatis
2 st morötter
250 g kormasås
252 g mild currysås
1 burk kikärtor
1 st lök
250 g blomkål
1 msk olja
salt
svartpeppar
2 st morötter
250 g kormasås
252 g mild currysås
1 burk kikärtor
1 st lök
250 g blomkål
1 msk olja
salt
svartpeppar
Beskrivning
Grovhacka löken och skär potatis och morötter i tunna skivor. Fräs morötter, lök och potatis i 10 minuter och vänd ofta. Se till att du har tillräckligt med olja så att du inte bränner potatisen.
Blanda ner blomkål, avrunna kikärter, korma- och currysås (Man kan använda till exempel bara kormasås om man vill). Låt allt kokas ca 10 min eller tills grönsakerna blir mjuka. Smaksätt sedan med salt och peppar.
Allt serverades med ett jättegott mjukt indisk bröd – naanbröd. Det går att köpa det i nästan varje affär.
Blanda ner blomkål, avrunna kikärter, korma- och currysås (Man kan använda till exempel bara kormasås om man vill). Låt allt kokas ca 10 min eller tills grönsakerna blir mjuka. Smaksätt sedan med salt och peppar.
Allt serverades med ett jättegott mjukt indisk bröd – naanbröd. Det går att köpa det i nästan varje affär.
Visningar: 674
Inlagt 2012-05-11 22:00:33

