Receptbeskrivning
burrito med rökt fisk
Ingredienser
för
4 st tortillabröd
300 g rökt fisk
2 st paprika olika färger
1 dl majs
1 dl chilisås
2 msk olja
1 msk rödvinsvinäger
1 krm salt
1 krm peppar
0.5 frp isbergssallad
0.5 st gurka
300 g rökt fisk
2 st paprika olika färger
1 dl majs
1 dl chilisås
2 msk olja
1 msk rödvinsvinäger
1 krm salt
1 krm peppar
0.5 frp isbergssallad
0.5 st gurka
Beskrivning
Värm tortilla bröden
Om det finns så ta bort skinn och ben från fisken
Skölj och strimla sallad, paprika, lök och gurkan
Blanda lök, paprika majs i en skål. Tillsätt chilisås, olja, vinäger, salt och peppar. Blanda!
Lägg ut dem strimlade salladsbladen på ljumna brödet. Fyll på med blandningen. Lägg på fisken i bitar. Rulla ihop och ät!
Perfekt att ta med på utflykten. Rulla ihop i folie.
Om det finns så ta bort skinn och ben från fisken
Skölj och strimla sallad, paprika, lök och gurkan
Blanda lök, paprika majs i en skål. Tillsätt chilisås, olja, vinäger, salt och peppar. Blanda!
Lägg ut dem strimlade salladsbladen på ljumna brödet. Fyll på med blandningen. Lägg på fisken i bitar. Rulla ihop och ät!
Perfekt att ta med på utflykten. Rulla ihop i folie.
Visningar: 608
Inlagt 2012-05-13 17:52:36

