Receptbeskrivning

burrito med rökt fisk

Ingredienser för
4 st tortillabröd
300 g rökt fisk
2 st paprika olika färger
1 dl majs
1 dl chilisås
2 msk olja
1 msk rödvinsvinäger
1 krm salt
1 krm peppar
0.5 frp isbergssallad
0.5 st gurka


  25 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Värm tortilla bröden

Om det finns så ta bort skinn och ben från fisken

Skölj och strimla sallad, paprika, lök och gurkan

Blanda lök, paprika majs i en skål. Tillsätt chilisås, olja, vinäger, salt och peppar. Blanda!

Lägg ut dem strimlade salladsbladen på ljumna brödet. Fyll på med blandningen. Lägg på fisken i bitar. Rulla ihop och ät!

Perfekt att ta med på utflykten. Rulla ihop i folie.

Visningar: 529
Inlagt 2012-05-13 17:52:36