Receptbeskrivning

Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

Ingredienser för
600 högrev
4 tortillabröd
1 chili
5 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
1 kruka persilja
1 dl olivolja
3 citronsaft
salt och svartpeppar
16 sparrisar
1 msk olivolja
salt och svartpeppar
1 isbergssalladshuvud


  45 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Pebre: Dela, kärna ur och finhacka chilin. Strimla salladslöken. Skala och finhacka vitlöken. Grovhacka koriander och persilja.
Blanda chili, salladslök, vitlök, koriander och persilja med olivolja och citronsaft. Smaksätt med salt och peppar.
Grillad sparris: Skär bort ca 2 cm av nedre delen på sparrisarna. Vänd sparrisen i olivoljan, krydda med salt och peppar. Grilla dem runt om 1-2 minuter. Ansa och bryt salladen i bitar.
Grilla högreven ca 2 minuter på varje sida, krydda med salt och peppar. Skiva köttet.
Värm tortillabröden på grillen.
Lägg sallad, sparris och kött på tortillabröden. Ringla över pebre och vik ihop.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.

Visningar: 483
Inlagt 2012-05-13 21:37:00