Receptbeskrivning
Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco
Ingredienser
för
2 msk flingsalt
1 svartpeppar
1 koriander
2 senapsfrön
600 högrev
2 brödskivor
2 vitlöksklyftor
1 dl mandelspån
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
0.5 dl vatten
flingsalt
svartpeppar
högrev
färskpotatis
sallad
1 svartpeppar
1 koriander
2 senapsfrön
600 högrev
2 brödskivor
2 vitlöksklyftor
1 dl mandelspån
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
0.5 dl vatten
flingsalt
svartpeppar
högrev
färskpotatis
sallad
Beskrivning
Blanda alla kryddor. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan grillning.
Kantskär och tärna brödskivorna. Skala och skiva vitlöken. Rosta mandelspånen i en torr het stekpanna.
Ajo blanco: Mixa äggulor, bröd, vitlök, mandel, vinäger, olivolja och vatten till en tjock sås. Smaksätt med salt och peppar.
Grilla köttet ca 2 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 58ËšC.
Servera US Beef Högrev (Chuck Roll) med ajo blanco, rostad färskpotatis och sallad.
För alla
Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Visningar: 6729
Inlagt 2012-05-13 19:38:04