Receptbeskrivning

Citrusbakad fisk med tomatkräm

Ingredienser för
600 g hoki
400 bladspenat
1 potatis
2 mjölk
2 msk smör eller margarin
salt
0.5 citron
2 tomater
1 dl matyoghurt
2 msk sweet chili


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Tina fisk och spenat.
Sätt ugnen på 175°C.
Skala och koka potatisen.
Pressa och vispa den till ett luftigt mos, tillsammans med mjölk och hälften av matfettet.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg fisken i en ugnssäker form och krydda den med salt och peppar. Riv över citronskalet.
Stek fisken mitt i ugnen ca 10 minuter.
Hacka tomaterna och blanda med yoghurt och sweet chili.
Fräs spenaten i resten av matfettet.
Salta och peppra.

Servera fisken med potatismos, fräst spenat, tomatkräm och citronklyftor.

Visningar: 692
Inlagt 2012-05-14 17:07:40