Receptbeskrivning

Tomatsoppa med risoni och salami

Ingredienser för
6 minibaguetter
2 risoni
2 tomater
1 tomatsoppa
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
1 färskost
100 salami
65 g ruccola


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
Koka risoni enligt förpackningens anvisning. Skär tomaterna i tärningar.
Koka upp tomatsoppan med mjölk, vatten och buljongtärningar eller fond. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan, men spara lite till garnering.
Bred baguetterna med färskosten, lägg på salami och rucola.
Lägg resten av tomat- och risoniblandningen i soppan och servera med salamibaguette.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på soppan och salamin. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. Byt ut risonin mot kokt ris.
 

Visningar: 123
Inlagt 2012-05-15 06:26:54