Receptbeskrivning
Inskannat från telefon
Ingredienser
för
Beskrivning
s|<|N|<i.|NDAo ToRs|<|=|LÉ
Skinkan ger inte bara smak, den får också
fisken att hålla ihop bättre på grillen.
FÖR 4 PERSONER
Koka upp saltat vatten till pastan.
Krydda 4 torskryggfiléer (MSC-märkta) runt
om med 1/2 tsk salt, l krm peppar och 2 msk
hackad timjan, gärna citrontimjan.
Vira 4 skivor lufttorkad skinka runt fiskbitama
och fäst med en tandpetare.
Smält 75 g smör. Skala och pressa 1 vitlöksklyf
ta. Pensla fisken med lite av vitlökssmöret och
grilla över glöd ca 3 minuter på varje sida.
Servera fisken med resten av vitlökssmöret
och tex pasta blandad med spenat.
Skinkan ger inte bara smak, den får också
fisken att hålla ihop bättre på grillen.
FÖR 4 PERSONER
Koka upp saltat vatten till pastan.
Krydda 4 torskryggfiléer (MSC-märkta) runt
om med 1/2 tsk salt, l krm peppar och 2 msk
hackad timjan, gärna citrontimjan.
Vira 4 skivor lufttorkad skinka runt fiskbitama
och fäst med en tandpetare.
Smält 75 g smör. Skala och pressa 1 vitlöksklyf
ta. Pensla fisken med lite av vitlökssmöret och
grilla över glöd ca 3 minuter på varje sida.
Servera fisken med resten av vitlökssmöret
och tex pasta blandad med spenat.
Visningar: 211
Inlagt 2012-05-15 14:18:02

