Receptbeskrivning

Inskannat från telefon

Ingredienser för


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
s|<|N|<i.|NDAo ToRs|<|=|LÉ
Skinkan ger inte bara smak, den får också
fisken att hålla ihop bättre på grillen.
FÖR 4 PERSONER
Koka upp saltat vatten till pastan.
Krydda 4 torskryggfiléer (MSC-märkta) runt
om med 1/2 tsk salt, l krm peppar och 2 msk
hackad timjan, gärna citrontimjan.
Vira 4 skivor lufttorkad skinka runt fiskbitama
och fäst med en tandpetare.
Smält 75 g smör. Skala och pressa 1 vitlöksklyf
ta. Pensla fisken med lite av vitlökssmöret och
grilla över glöd ca 3 minuter på varje sida.
Servera fisken med resten av vitlökssmöret
och tex pasta blandad med spenat.

Visningar: 136
Inlagt 2012-05-15 16:18:02