Receptbeskrivning

Inskannat från telefon

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
,.
E
1
l
,:l _. 7 k
ß *
SUPIRMÖR HÖGRIV
Det rnürute köttnt du kan bjuda pil Lit
hO|rev|bltAn koka klar I förväg, uden går det
snabbt pa grillen.
IQ I-D Iflfll
en 2 lq högnv (I bn)
2 oxbullongtlmlnpr
vllfrl gina (se roapt nedan)
salt, nymalen svartpeppar
00! SÃ… HÃ…R:
I. DAGEN FÖRE FESTEN. Lägg köttet l en Stor
kastrull och fyll pà med kallt vatten så att det
täcken Koka upp med buljongtärnlngarna.
Skumma av med en sked. Tlllsättl 1/2 tsk salt
och 2 krm peppar.
2.Koka högreven under lock tllls den är mör,
mlnst 2-3 tlmmar. Ta upp högreven. Förvara den
I kylskåp tlll nästa dag, gama under lite press sa
behåller den formen bättre.
3.FESTDAGEN. Skär köttet I Skivor och grilla 3-4
mlnufler på varje slda. Vänd nagra gånger under
grlllnlngen. Pensla på glaze i omgångar mot
slutet av grlllnlngen.
BARBECUE-GLAZE
Blanda2dldllsinvlmd\9typ,2n||lrsodnr,
1mßks°k,1dlppe|nm,zu<lqumnh=,
ifllkfllvmmo, 2 vn|øu<|yfw(pfessade)
l En kastrull Koka upp. LÃ¥t kallna
a ß lm-f Burr! s - zoxz
. <.., .. _
*- - = aa., rr- _ _-Y. _ .
s..._¿.._....._,.,=;-.-,«.;.,- ~_

Visningar: 582
Inlagt 2012-05-15 14:22:24