Receptbeskrivning

Fettuchini med räkor och persiljecrème

Ingredienser för
2 fettuchini, färsk
200 g räkor, skalade
2 st avokadofrukter
250 g crème fraîche
2 dl plockad färsk persilja
0.5 dl olivolja
salt och peppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Pastan: Koka upp en kastrull med vatten. Salta och häll lite olivolja i vattnet. 2. Gröp ur avokadon och skär ner den i mindre bitar. Lägg pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter. 3. Häll av vattnet och blanda i räkorna och avokadon. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja. 4. Persiljecremen: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraîchen och smaksätt med salt och peppar. Servera.

Visningar: 495
Inlagt 2012-05-21 05:39:44