Receptbeskrivning
Äppelpaj med lågt GI
Ingredienser
för
2 dl dinkelmjöl, fullkorn
2 dl solrosfrön
60 g smör
2 msk honung
2 tsk kanel
0.5 tsk kardemumma, malen
1.5 dl vispgrädde
0.5 tsk vaniljsocker
2 dl solrosfrön
60 g smör
2 msk honung
2 tsk kanel
0.5 tsk kardemumma, malen
1.5 dl vispgrädde
0.5 tsk vaniljsocker
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär äpplen i klyftor och lägg i en smord ugnsform.
2. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen och strö ovanpå. Grädda i cirka 25 minuter.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Sara Ringstr?m/Aftonbladet
2. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen och strö ovanpå. Grädda i cirka 25 minuter.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Sara Ringstr?m/Aftonbladet
Visningar: 276
Inlagt 2012-06-25 16:00:36

