Receptbeskrivning
			
			
			
			Gazpacho
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 dl kalvbuljong 
2 dl olivolja
3 dl tomatjuice
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
1 st gurka
2 st paprikor
1 st tomat
1 tsk socker
sambal oelek (finns i välsorterade livsmedel
pressad citron
chili, finhackad
smaksalt (finns att köpa i asiatiska special
1 st röd lök
3 st paprikor i olika färger
1 knippe gräslök
4 vitt bröd
1 dl crème fraiche
1 st vitlök
olivolja
						
					2 dl olivolja
3 dl tomatjuice
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
1 st gurka
2 st paprikor
1 st tomat
1 tsk socker
sambal oelek (finns i välsorterade livsmedel
pressad citron
chili, finhackad
smaksalt (finns att köpa i asiatiska special
1 st röd lök
3 st paprikor i olika färger
1 knippe gräslök
4 vitt bröd
1 dl crème fraiche
1 st vitlök
olivolja
Beskrivning
					
						1.                                 Skala och hacka löken. Dela paprika, tomat och gurka i bitar.                     
2. Lägg ner grönsakerna i en mixer och mixa tillsammans med buljong, olivolja och tomatjuice.
3. Smaka av med socker, sambal oelek, pressad citron chili och smaksalt. Låt stå och dra i 4-5 timmar.
4. Skär under tiden brödet i mindre kuber och stek dem i en panna tillsammans med olivolja och vitlök.
5. Tärna rödlök, paprika och gräslök. Blanda grönsakerna och lägg dem i en liten skål.
6. Lägg upp crème fraichen i en skål.
7. Häll upp soppan i djupa skålar och servera tillsammans med tillbehören.
					
										2. Lägg ner grönsakerna i en mixer och mixa tillsammans med buljong, olivolja och tomatjuice.
3. Smaka av med socker, sambal oelek, pressad citron chili och smaksalt. Låt stå och dra i 4-5 timmar.
4. Skär under tiden brödet i mindre kuber och stek dem i en panna tillsammans med olivolja och vitlök.
5. Tärna rödlök, paprika och gräslök. Blanda grönsakerna och lägg dem i en liten skål.
6. Lägg upp crème fraichen i en skål.
7. Häll upp soppan i djupa skålar och servera tillsammans med tillbehören.
Visningar: 686
Inlagt 2012-06-03 16:10:24
				 
					 
			
 




.jpg)
 0 min
  0 min