Receptbeskrivning
Swedish Ceasar Salad
Ingredienser
för
3 st huvuden romansallad
1 knippe dill
3 st äggulor
2 dl matolja
1 tsk senap
5 st filéer anjovis
200 g västerbotten ost
1 st rödlök
5 vitt bröd
1 knippe dill
3 st äggulor
2 dl matolja
1 tsk senap
5 st filéer anjovis
200 g västerbotten ost
1 st rödlök
5 vitt bröd
Beskrivning
1. Mixa äggulor, anjovis, dill, senap i matberedare.
2. Tillsätt oljan i en tunn stråle, lite i taget.
3. Avsluta med lite riven ost och smaka av med salt och svartpeppar.
4. Skär brödet i små tärningar och stek dem i panna med smör, salt och peppar.
5. Plocka och klipp romansalladen, pensla med dressingen.
6. Strössla med riven ost, finhackad rödlök och krutonger.
2. Tillsätt oljan i en tunn stråle, lite i taget.
3. Avsluta med lite riven ost och smaka av med salt och svartpeppar.
4. Skär brödet i små tärningar och stek dem i panna med smör, salt och peppar.
5. Plocka och klipp romansalladen, pensla med dressingen.
6. Strössla med riven ost, finhackad rödlök och krutonger.
Visningar: 484
Inlagt 2012-06-04 21:21:05

