Receptbeskrivning
Kanapéer med varmrökt laxröra
Ingredienser
för
300 g varmrökt lax
100 g philadelphiaost
3 msk majonnäs
1 msk dill, finhackad
2 tsk rivet citronskal
salt och peppar
ca 6 skivor ljust eller mörkt bröd
dill till garnering
100 g philadelphiaost
3 msk majonnäs
1 msk dill, finhackad
2 tsk rivet citronskal
salt och peppar
ca 6 skivor ljust eller mörkt bröd
dill till garnering
Beskrivning
1. Rör ihop lax, philadelphiaost, majonnäs, dill och citronskal.
2. Smaka av med salt och peppar.
3. Rosta eventuellt brödskivorna.
4. Tryck ner en utstansningsring i ett av bröden och fyll den med cirka 1 msk röra.
5. Lyft upp ringen och fortsätt på samma sätt så att det blir fyra kanapéer av varje brödskiva.
6. Det går också bra att stansa ut rundlar eller skära bröden i fyrkanter och sedan klicka ut röran. Garnera med dill.
2. Smaka av med salt och peppar.
3. Rosta eventuellt brödskivorna.
4. Tryck ner en utstansningsring i ett av bröden och fyll den med cirka 1 msk röra.
5. Lyft upp ringen och fortsätt på samma sätt så att det blir fyra kanapéer av varje brödskiva.
6. Det går också bra att stansa ut rundlar eller skära bröden i fyrkanter och sedan klicka ut röran. Garnera med dill.
Visningar: 678
Inlagt 2012-06-06 06:40:25

