Receptbeskrivning
Bountybollar
Ingredienser
för
50 g smör smält
100 g kokos riven
2 dl florsocker
0.5 dl vispgrädde
200 g mörk choklad smält
100 g kokos riven
2 dl florsocker
0.5 dl vispgrädde
200 g mörk choklad smält
Beskrivning
En sats räcker till ca 20 st.
Blanda smör, kokos, florsocker och grädde. Rulla till bollar, lägg på en tallrik och ställ in i frysen minst 1 timme.
Doppa bollarna i smält choklad och låt stelna på bakplåtspapper. Lägg ev i knäckformar.
Blanda smör, kokos, florsocker och grädde. Rulla till bollar, lägg på en tallrik och ställ in i frysen minst 1 timme.
Doppa bollarna i smält choklad och låt stelna på bakplåtspapper. Lägg ev i knäckformar.
Visningar: 389
Inlagt 2011-10-15 13:46:02

