Receptbeskrivning
Pappa agis mozzarellasås
Ingredienser
för
4 prt pennepasta
olivolja till stekning
smör till stekning
2 st grönsaksbuljongtärningar
2 st gula lök hackade
1 tsk socker
2 st tomater
1 tsk sambal oelek
6 st tabasco droppar
0.5 dl grädde
1 msk salvia torkad smulad
4 st vitlöksklyftor pressade
2 st mozarellaost i munsbitar
olivolja till stekning
smör till stekning
2 st grönsaksbuljongtärningar
2 st gula lök hackade
1 tsk socker
2 st tomater
1 tsk sambal oelek
6 st tabasco droppar
0.5 dl grädde
1 msk salvia torkad smulad
4 st vitlöksklyftor pressade
2 st mozarellaost i munsbitar
Beskrivning
1. Koka pennepastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Hetta upp olja och smör i en stor kastrull och smula ner buljongtärningarna. Lägg i löken och sockret och låt det fräsa lite.
3. I med tomaterna som du mosar med en gaffel och sedan sambal oelek och tabasco.
4. Låt det puttra tillsammans i 10 minuter innan du kör på med grädde och salvia.
5. Koka lite till. Smaka av. Pressa ner vitlöken i såsen.
6. Serveras och ätes direkt!
2. Hetta upp olja och smör i en stor kastrull och smula ner buljongtärningarna. Lägg i löken och sockret och låt det fräsa lite.
3. I med tomaterna som du mosar med en gaffel och sedan sambal oelek och tabasco.
4. Låt det puttra tillsammans i 10 minuter innan du kör på med grädde och salvia.
5. Koka lite till. Smaka av. Pressa ner vitlöken i såsen.
6. Serveras och ätes direkt!
Visningar: 486
Inlagt 2012-06-07 21:57:42