Receptbeskrivning
GI-chocolatechip cookie
Ingredienser
för
1.5 dl fullkornsmjöl
1.5 dl dinkelmjöl
3 tsk bakpulver
1 dl fiberhavregryn
1 dl olja
0.5 dl råsocker
1 st ägg
150 g mörk choklad
1.5 dl dinkelmjöl
3 tsk bakpulver
1 dl fiberhavregryn
1 dl olja
0.5 dl råsocker
1 st ägg
150 g mörk choklad
Beskrivning
Ca 18 stycken
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Rör socker och ägg poröst, tillsätt oljan.
3. Finhacka chokladen och blanda samman allt.
4. Klicka ut på en bakplåtspapperklädd plåt och grädda i ca 20 minuter
i 200 grader.
5. Ringla eventuellt lite smält choklad över kakorna.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Rör socker och ägg poröst, tillsätt oljan.
3. Finhacka chokladen och blanda samman allt.
4. Klicka ut på en bakplåtspapperklädd plåt och grädda i ca 20 minuter
i 200 grader.
5. Ringla eventuellt lite smält choklad över kakorna.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 480
Inlagt 2012-06-09 05:24:43

