Receptbeskrivning
Köttfärs korma
Ingredienser
för
4 ris
1 rödlök
500 g nötfärs
0.5 tsk salt
1 krm peppar
1 korma cookingsauce
1 grönsaksbuljongtärning
250 g körsbärstomater
1 rödlök
500 g nötfärs
0.5 tsk salt
1 krm peppar
1 korma cookingsauce
1 grönsaksbuljongtärning
250 g körsbärstomater
Beskrivning
Koka ris eller gryn enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och skär löken i klyftor.
Stek dem med färsen i matfettet.
Krydda med salt och peppar.
Rör i kormasåsen och buljongtärningen eller fonden och låt det koka några minuter.
Skär tomaterna i halvor och vänd ned i såsen innan servering.
Servera med ris eller annat gryn.
Skala och skär löken i klyftor.
Stek dem med färsen i matfettet.
Krydda med salt och peppar.
Rör i kormasåsen och buljongtärningen eller fonden och låt det koka några minuter.
Skär tomaterna i halvor och vänd ned i såsen innan servering.
Servera med ris eller annat gryn.
Visningar: 683
Inlagt 2012-06-09 19:02:35

