Receptbeskrivning
Apelsincurry med quorn
Ingredienser
för
1 st gul lök
2 tsk curry
1 msk rapsolja
1 frp quornbitar (á 300g)
3 dl färskpressad apelsinjuice
1 msk vetemjöl
2 dl matyoghurt (8%)
400 g frysta blandade grönsaker
1 tsk soja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk curry
1 msk rapsolja
1 frp quornbitar (á 300g)
3 dl färskpressad apelsinjuice
1 msk vetemjöl
2 dl matyoghurt (8%)
400 g frysta blandade grönsaker
1 tsk soja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Beskrivning
Skala och finhacka löken. Fräs lök och curry försiktigt i olja ca 3 minuter. Tillsätt quornbitarna och låt steka med 4-5 minuter. Tillsätt apelsinjuice och koka i ca 5 minuter.
Rör ut mjölet i yoghurten och blanda i grytan. Lägg ner grönsakerna och låt småkoka i 2-3 minuter. Smaka av med soja, salt och svartpeppar. Servera gärna med quinoa.
För alla
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt vetemjöl med majsstärkelse, Maizena. Quornbitar är fria från gluten, men gluten hanteras i produktionsanläggningen.
Rör ut mjölet i yoghurten och blanda i grytan. Lägg ner grönsakerna och låt småkoka i 2-3 minuter. Smaka av med soja, salt och svartpeppar. Servera gärna med quinoa.
För alla
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt vetemjöl med majsstärkelse, Maizena. Quornbitar är fria från gluten, men gluten hanteras i produktionsanläggningen.
Visningar: 683
Inlagt 2012-06-10 18:45:18