Receptbeskrivning
			
			
			
			Thailändsk fiskgryta
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							0.5  purjolök 
2 morötter
3 tomater
100 champinjoner
4 nudlar
2 msk rapsolja
1 l grönsaksbuljong
600 laxtärningar
1 lime wok spice mix
1 lime
salt och peppar
						
					2 morötter
3 tomater
100 champinjoner
4 nudlar
2 msk rapsolja
1 l grönsaksbuljong
600 laxtärningar
1 lime wok spice mix
1 lime
salt och peppar
Beskrivning
					Ansa och skölj purjolöken och skala morötterna. Skär purjolöken och morötterna i sneda skivor. Skär tomaterna i grova tärningar och champinjonerna i tjocka skivor.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Fräs purjolök och morötter i oljan i en gryta. Tillsätt tomater, grönsaksbuljong och wokkryddorna. Låt det koka sakta i ca 10 minuter. Lägg i champinjoner och fisk och låt koka några minuter tills fisken är klar.
Smaksätt med limejuice, salt och peppar.
Blanda med nudlarna och servera.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd nudlar utan ägg.
Visningar: 583
Inlagt 2012-06-10 21:26:57
				 
					 
			
 




 30 min
  30 min