Receptbeskrivning

Fisk med ägg, chili och dill

Ingredienser för
10 potatisar
4 ägg
600 g fiskfilé
1 chili
1 tsk salt
2 margarin
1 dl vatten
1 dill
sockerärter


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Hårdkoka äggen.
Lägg fisken i en traktörpanna. Skölj, kärna ur och strimla chilin. Fördela chilin på fisken. Strö över salt och häll över flytande margarin. Häll vatten vid sidan om fisken och låt koka under lock ca 5 minuter.
Skala och hacka äggen. Hacka dillen. Strö ägghack och dill över fisken.
Servera fisken med potatisen, gärna pressad, och sockerärter.

För alla
Byt ut det flytande margarinet mot mjölkfritt margarin eller olja om du inte tål mjölk eller laktos.

Visningar: 472
Inlagt 2012-06-10 21:28:59