Receptbeskrivning
			
			
			
			Fisk- och skaldjursspett
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							200 g laxfilé 
200 g kattfisk
100 g pilgrimsmusslor
100 g tigerräkor
0.5 dl grovt hackad gräslök
0.5 dl grovt hackad koriander
0.5 dl grovt hackad dragon
2 st hackade vitlöksklyftor
0.5 st hackad röd chili
0.5 dl vitt vin
1 dl olivolja
1 msk salt
						
					200 g kattfisk
100 g pilgrimsmusslor
100 g tigerräkor
0.5 dl grovt hackad gräslök
0.5 dl grovt hackad koriander
0.5 dl grovt hackad dragon
2 st hackade vitlöksklyftor
0.5 st hackad röd chili
0.5 dl vitt vin
1 dl olivolja
1 msk salt
Beskrivning
					
						1. Blanda marinaden genom att hacka och blanda direkt i den bunke som spetten skall marineras i.
2. Skär fisken i lika stora bitar som pilgrimsmusslan.
3. Lägg ner skaldjuren och fisken.
4. Under tiden lägger du spetten i blöt, så dom inte börjar brinna på glöden.
5. Efter att spetten har marinerats, trä på skaldjuren och fisken om vart annat.
6. Lägg ner dom i bunken igen tills det är dags att grilla/ eller steka.
7. Stek ca: 5-6 minuter runt om eller tills dom är genomgrillade.
					
										2. Skär fisken i lika stora bitar som pilgrimsmusslan.
3. Lägg ner skaldjuren och fisken.
4. Under tiden lägger du spetten i blöt, så dom inte börjar brinna på glöden.
5. Efter att spetten har marinerats, trä på skaldjuren och fisken om vart annat.
6. Lägg ner dom i bunken igen tills det är dags att grilla/ eller steka.
7. Stek ca: 5-6 minuter runt om eller tills dom är genomgrillade.
Visningar: 730
Inlagt 2012-06-10 21:34:19
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min