Receptbeskrivning
Svampfrittata med skinka
Basic dagens rätt 2012
Ingredienser
för
1 burk potatis
2 gula lökar
300 skinka
1 champinjoner
2 msk olivolja
65 g bladspenat
6 ägg
0.5 dl vatten
salt och peppar
2 gula lökar
300 skinka
1 champinjoner
2 msk olivolja
65 g bladspenat
6 ägg
0.5 dl vatten
salt och peppar
Beskrivning
Sätt ugnen på 200ËšC
Låt potatisen rinna av och skär den i tärningar.
Skala och skiva löken. Strimla skinkan. Låt champinjonerna rinna av.
Fräs potatis, lök, skinka och champinjonerna i hälften av olivoljan i en stekpanna som tål ugnsvärme. Vänd ner spenaten.
Vispa ihop resten av olivoljan med ägg och vatten, krydda med salt och peppar.
Häll äggblandningen över fräset. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter.
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Visningar: 476
Inlagt 2012-06-10 23:02:56

