Receptbeskrivning

Honungsglaserad kotlett

Ingredienser för
4 prt ris
600 g kotlett benfri, skivad
1 msk olja
0.5 st purjolök
3 msk honung
2 msk ingefära riven färsk
1 msk soja japansk
250 g haricots verts


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200˚C.

2. Koka ris eller annat gryn enligt förpackningens anvisning.

3. Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna. Lägg dem i en ugnssäker form. Ansa och skölj purjolöken, skiva den tunt. Blanda honung med ingefära, soja, och purjolök. Lägg på kotletterna. Sätt in formen mitt i ugnen ca 8 minuter.

4. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.

5. Servera kotletterna med skyn från formen, ris eller annat gryn och gärna lite sweetchili.

Visningar: 630
Inlagt 2012-06-10 23:15:13