Receptbeskrivning
Honungsglaserad kotlett
Ingredienser
för
4 prt ris
600 g kotlett benfri, skivad
1 msk olja
0.5 st purjolök
3 msk honung
2 msk ingefära riven färsk
1 msk soja japansk
250 g haricots verts
600 g kotlett benfri, skivad
1 msk olja
0.5 st purjolök
3 msk honung
2 msk ingefära riven färsk
1 msk soja japansk
250 g haricots verts
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200˚C.
2. Koka ris eller annat gryn enligt förpackningens anvisning.
3. Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna. Lägg dem i en ugnssäker form. Ansa och skölj purjolöken, skiva den tunt. Blanda honung med ingefära, soja, och purjolök. Lägg på kotletterna. Sätt in formen mitt i ugnen ca 8 minuter.
4. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.
5. Servera kotletterna med skyn från formen, ris eller annat gryn och gärna lite sweetchili.
2. Koka ris eller annat gryn enligt förpackningens anvisning.
3. Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna. Lägg dem i en ugnssäker form. Ansa och skölj purjolöken, skiva den tunt. Blanda honung med ingefära, soja, och purjolök. Lägg på kotletterna. Sätt in formen mitt i ugnen ca 8 minuter.
4. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.
5. Servera kotletterna med skyn från formen, ris eller annat gryn och gärna lite sweetchili.
Visningar: 661
Inlagt 2012-06-10 23:15:13