Receptbeskrivning
			
			
			
			Kycklingsoppa
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 st morötter 
0.5 st purjolök
1.3 l vatten
4 msk kycklingfond, koncentrerad
2 msk tomatpuré
0.75 dl risoni
3 st kycklingfiléer
1 msk smör
1 msk curry
1 tsk salt
turkisk yoghurt, persilja, bröd
						
					0.5 st purjolök
1.3 l vatten
4 msk kycklingfond, koncentrerad
2 msk tomatpuré
0.75 dl risoni
3 st kycklingfiléer
1 msk smör
1 msk curry
1 tsk salt
turkisk yoghurt, persilja, bröd
Beskrivning
					
						1. Skala och tärna moroten fint, strimla purjolöken.  
2. Koka upp vatten, fond och tomatpuré. Häll i risoni och koka 6 min. Lägg i grönsakerna och koka ytterligare 5 min.
3. Dela kycklingfiléerna på längden och skär dem i skivor. Stek dem 3–4 min i smör, curry och salt. Lägg kycklingbitarna i soppan och smaka av med salt.
4. Servera med lite turkisk yoghurt, hackad persilja och bröd.
										2. Koka upp vatten, fond och tomatpuré. Häll i risoni och koka 6 min. Lägg i grönsakerna och koka ytterligare 5 min.
3. Dela kycklingfiléerna på längden och skär dem i skivor. Stek dem 3–4 min i smör, curry och salt. Lägg kycklingbitarna i soppan och smaka av med salt.
4. Servera med lite turkisk yoghurt, hackad persilja och bröd.
Visningar: 565
Inlagt 2012-06-10 23:23:03
				
					
			





  0 min