Receptbeskrivning
Kyckling chutney
Ingredienser
för
500 g kycklingfilé
1 st purjolök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
0.5 dl mango chutney
2 dl matlagningsgrädde
1 st köttbuljongtärning
1 dl vatten
1 msk soja
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk ingefära
1 st purjolök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
0.5 dl mango chutney
2 dl matlagningsgrädde
1 st köttbuljongtärning
1 dl vatten
1 msk soja
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk ingefära
Beskrivning
Börja med att starta kokning av Ris
Skär kycklingen i skivor. Skölj och skär purjolöken i skivor.
Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen i smör i ca 5 min. Lägg sedan i purjolöken, salta och peppra och låt det steka upp i 5 min.
Lägg i Mango Chutney(vill du ha mer sting så kan man dubbla mängden Mango Chutney), matlagningsgrädde, buljungtärning, vatten, soja, vitvinsvinäger och ingefära i stekpannan och låt koka upp i ca 5 min.
Låt det sedan puttra i 10 min på svag värme.
Servera med ris och grönsaker.
Smaklig måltid!
Skär kycklingen i skivor. Skölj och skär purjolöken i skivor.
Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen i smör i ca 5 min. Lägg sedan i purjolöken, salta och peppra och låt det steka upp i 5 min.
Lägg i Mango Chutney(vill du ha mer sting så kan man dubbla mängden Mango Chutney), matlagningsgrädde, buljungtärning, vatten, soja, vitvinsvinäger och ingefära i stekpannan och låt koka upp i ca 5 min.
Låt det sedan puttra i 10 min på svag värme.
Servera med ris och grönsaker.
Smaklig måltid!
Visningar: 619
Inlagt 2012-06-11 06:00:15

