Receptbeskrivning
Rabarbersaft a´la karin
Ingredienser
för
3 kg rabarber - i små bitar
4 st citroner - i tunna skivor
kallt vatten - som täcker
50 g vinsyra
socker
4 st citroner - i tunna skivor
kallt vatten - som täcker
50 g vinsyra
socker
Beskrivning
Låt stå i 2 dygn. Rör om då & då.
Sila upp.
Blanda i 6-8 (dl) hg socker/liter saft.
Efterdricka:
Låt vattentäcka rabarbern.
Låt stå ett dygn.
Sila upp igen, sockra som tidigare.
MÃ¥ste frysas...
Sila upp.
Blanda i 6-8 (dl) hg socker/liter saft.
Efterdricka:
Låt vattentäcka rabarbern.
Låt stå ett dygn.
Sila upp igen, sockra som tidigare.
MÃ¥ste frysas...
Visningar: 205
Inlagt 2013-08-31 23:05:27

