Receptbeskrivning

Tapenadesnittar

Ingredienser för
40 g avrunna ansjovisfiléer (40g motsvarar ca 1/2 burk)
100 g tonfisk (100g motsvarar 1 burk)
1 dl kapris
1 st vitlöksklyfta
1 dl olivolja
svartpeppar
1 msk citronjuice
1 dl persilja (hackad)
6 surdegsbröd (tunna skivor)
getost (fransk)
sallad
tapenad


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Lägg ansjovisfiléer, tonfisk, kapris och vitlök i en mixer. Mixa och späd med olivolja. Smaka av med svartpeppar, citronjuice och hackad persilja

Grilla surdegsbröden snabbt i het grillpanna. Dela på längden.
Lägg på en skiva fransk getost. Toppa med sallad och en klick tapenade.

Visningar: 109
Inlagt 2012-06-11 20:17:41