Receptbeskrivning
Fiskfilé med tahini
Ingredienser
för
1 kg hajmals- eller havskattsfile (eller annan fast vit fisk)
2 msk tahini
2 msk olivolja
2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
ev rostade sesamfrön
2 msk tahini
2 msk olivolja
2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
ev rostade sesamfrön
Beskrivning
Skär fisken i 8-10 lika stora bitar (för 4 port) och salta dem.
Blanda ihop Tahini, olja, citronjuice och salt och pensla/bre på fisken.
Grilla fisken ca 3 minuter på varje sida i grillpanna. Strö ev över rostade sesamfrön.
Lägg upp fisken och de hela grönsakerna på en bädd av grönsaksröran, Mishouia. Servera med torkade oliver och ringla över olivolja.
För alla
Fri från gluten, mjölk och ägg.
Blanda ihop Tahini, olja, citronjuice och salt och pensla/bre på fisken.
Grilla fisken ca 3 minuter på varje sida i grillpanna. Strö ev över rostade sesamfrön.
Lägg upp fisken och de hela grönsakerna på en bädd av grönsaksröran, Mishouia. Servera med torkade oliver och ringla över olivolja.
För alla
Fri från gluten, mjölk och ägg.
Visningar: 809
Inlagt 2012-06-19 19:24:08

