Receptbeskrivning
Rostade grönsaker med spiskummin och sesamfrön
Johan Berg via Ica.se
Ingredienser
för
1 aubergine
1 zucchini
2 palsternackor
4 morötter
2 rödlökar
1 blomkål
1 majrova
1 vitlök
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 honung
1 tsk spiskummin
salt
0.5 sesamfrön
bladpersilja
1 zucchini
2 palsternackor
4 morötter
2 rödlökar
1 blomkål
1 majrova
1 vitlök
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 honung
1 tsk spiskummin
salt
0.5 sesamfrön
bladpersilja
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Ansa och skala alla grönsaker. Skär dem i grova bitar.
3. Lägg alla grönsaker i en långpanna. Sätt in den mitt i ugnen och stek ca 25 minuter.
4. Blanda alla ingredienser till marinaden utom sesamfrön och bladpersilja.
5. Ringla marinaden över de färdigstekta grönsakerna. Lägg upp dem på ett fat och strö över sesamfrön och hackad bladpersilja.
2. Ansa och skala alla grönsaker. Skär dem i grova bitar.
3. Lägg alla grönsaker i en långpanna. Sätt in den mitt i ugnen och stek ca 25 minuter.
4. Blanda alla ingredienser till marinaden utom sesamfrön och bladpersilja.
5. Ringla marinaden över de färdigstekta grönsakerna. Lägg upp dem på ett fat och strö över sesamfrön och hackad bladpersilja.
Visningar: 509
Inlagt 2011-11-24 00:02:21