Receptbeskrivning
Kål- och köttfärsgryta
Ingredienser
för
1 lök
2 vitlök
1 purjolök
1 vitkål
1 msk olja
500 g köttfärs
3 msk soja
3 msk balsamvinäger
2 msk råsocker
peppar
salt
2 vitlök
1 purjolök
1 vitkål
1 msk olja
500 g köttfärs
3 msk soja
3 msk balsamvinäger
2 msk råsocker
peppar
salt
Beskrivning
Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och strimla purjolök och vitkål.
Stek all lök och köttfärs i oljan. Blanda ner kålen och låt den steka med några minuter. Blanda ner soja, vinäger och råsocker och koka ca 5 minuter. Smaka av med peppar och ev salt.
Servera köttfärsgrytan med potatis, rårörda lingon och bröd.
För alla
Rätten är laktos-, mjölkprotein- och äggfri.
Glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Visningar: 713
Inlagt 2012-06-11 21:26:41