Receptbeskrivning

Köttfärslimpa med svampsås

Ingredienser för
1 st gul lök
1 bacon
3 st ägg
600 g köttfärs av valfri sort
salt
peppar
250 g champinjoner
1 tsk soya
2 dl crème fraiche
gröna salladsblad


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka lök och bacon fint.
3. Blanda med äggen och köttfärsen.
4. Krydda med salt och peppar.
5. Forma en limpa i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i30–40 minuter.
6. Skiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
7. Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soya och crème fraiche.
8. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
9. Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.

Visningar: 344
Inlagt 2012-06-11 23:28:17