Receptbeskrivning

Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Ingredienser för
1 dl mango chutney
2 dl yoghurt
1 isbergssalladshuvud
4 hamburgare
flingsalt
svartpeppar
4 tsk curry
4 naanbröd
2 dl pickles
tomater
rödlök


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Blanda mango chutney med yoghurt.
Strimla salladen
Grilla hamburgarna enligt anvisningen på förpackningen. Krydda med salt, peppar och curry. Dela varje bröd i halvor.  Grilla dem tills de får fin färg.
Servera burgarna mellan 2 bröd med sallad, chutney-yoghurt, pickles, skivade tomat och rödlöksringar.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och naanbrödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt och ev mjölkfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja) och naanbrödet mot lämpligt mjölkfritt bröd.

Visningar: 621
Inlagt 2012-06-14 21:44:29